Турската компания Байкар обяви, че ще дари бойните дронове, за които

...
Турската компания Байкар обяви, че ще дари бойните дронове, за които
Коментари Харесай

"Байкар" ще дари дроновете, за които укранците събраха 600 млн. гривни

Турската компания " Байкар " разгласи, че ще подари бойните дронове, за които украинците бяха събрали пари посредством благотворителна акция.

Няма да приемем парите за дроновете ТВ2, а ще ги дарим, и ще изпратим и три наземни станции за ръководство, се показва в особено изказване на компанията в Туитър.

Кампанията " Народен Байрактар ", призоваваща украинците да дарят средства за закупуването на фамозните дронове, започва на 22 юни и се увечна с голям и мълниеносен триумф - единствено за три дни бяха събрани 600 млн. гривни, достатъчни за 4 " байрактара ".

От турския производител " Байкар " изясняват жеста си с това, че солидарността и решителността на украинците да се борят за родината си ги е трогнала.  

Организаторът на акцията, известният украински шоумен Серей Притула, изясни, че в нея са се присъединили всевъзможни хора - без значение от възраст, пол, вяра.

 

Сега компанията производител подарява дроновете и упорства събраните средства да бъдат ориентирани в помощ на борещия се народ на Украйна.  

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР